Τετάρτη

Αγαπητές συνδημότισσεςαγαπητοί συνδημότες ,


      Με την επιστολή μου αυτή απευθύνομαι σε όλους εσάς τους φίλους και κατοίκους του Δήμου Αμαρουσίου, για να σας ζητήσω για δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη, την έγκριση και την στήριξη σας.

     Ζούμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την πόλη μας, όπου ο καθένας αγωνίζεται προκειμένου να κάνει πράξη τους στόχους και τα όνειρα του. Κοινός στόχος όμως όλων θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση και η λύση των κοινών μας προβλημάτων, πέρα από κομματικές γραμμές, υπεράνω χρωμάτων .
   
    Χρειαζόμαστε την προοπτική για ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο Αύριο στην πόλη μας. Έχουμε ανάγκη από ξεκάθαρες απόψεις, συγκεκριμένες δράσεις, έχουμε ανάγκη από ένα ρεαλιστικό όραμα.

     Ως δημότης, γονιός και δάσκαλος στην πόλη  του Αμαρουσίου και έπειτα από μια δημιουργική θητεία ως δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, θεωρώ πως εκπροσώπησα με ήθος, αξιοπρέπεια και ευσυνειδησία όλους εσάς.

     Γνώρισα από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα του Δήμου μας, έκανα ουσιαστικές προτάσεις και παρεμβάσεις στα κακώς κείμενα και πιο ώριμος, μαχητικός και αποφασιστικός με συνέπεια και αστείρευτη διάθεση για συμμετοχή και συνεργασία, ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο μου, που αποτελεί υπέρτατη τιμή για εμένα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 με το συνδυασμό ''Μαρούσι, επιστροφή στο μέλλον'' ,με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Γιαννακάκο.

           Με εκτίμηση


            Παναγιώτης Τ. Σαγρής
Διευθυντής 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου
Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου