Δευτέρα

Ερωτήσεις προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου



Ερωτήσεις  προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου

            Του ΣΑΓΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Δημοτικού Συμβούλου Αμαρουσίου
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για τη λειτουργία της πόλης μας ήταν σημαντικές και αυτό γίνεται σαφές τώρα όπου η κατάργησή της δημιουργεί ένα καθεστώς γενικευμένης αυθαιρεσίας και ανομίας στην πόλη μας.
Θα ήθελα να ρωτήσω, σε ποιες  ενέργειες έχει προβεί η Δημοτική αρχή για τη διατήρηση της Δημοτικής Αστυνομίας στην πόλη μας, ποια ήταν τα αποτελέσματα και πώς προγραμματίζει η Δημοτική αρχή να προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές, μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.
Ο αγώνας των  ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ  του  Δήμου μας  για  επαναπρόσληψη  συνεχίζεται.
Οι Σχολικοί φύλακες είναι μέλη της σχολικής κοινότητας και είναι απαραίτητοι  για τη φύλαξη των σχολικών  κτιρίων. Όλοι  γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία και τις καταστροφές που έχουν γίνει και γίνονται μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποπομπή των Σχολικών φυλάκων.
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς σκέφτεται η Δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της φύλαξης των σχολείων και συγχρόνως το Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσει από τον Υπουργό Εσωτερικών τις αντίστοιχες θέσεις Σ χολικών Φυλάκων λύνοντας το πρόβλημα της φύλαξης των σχολικών κτιρίων και ταυτόχρονα στηρίζοντας τους εργαζόμενους στο Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου